Vajda Péter Ének-Zenei és Általános Sportiskola

1089 Budapest, Vajda Péter u. 25-31. | +36-1-333- 4913 | http://www.vajdaiskola.hu
Desktop

Évfolyamonként 2 vagy 3 párhuzamos osztályt indítunk, a törzstantárgyak mellett néptáncot, furulyát, drámajátékot is tanulnak a gyerekek. Szakköreinken a törzstantárgyakon túl elsajátíthatják a kézművesség, az újságírás, a sakk alapjait. Minden évben szervezünk erdei iskolai foglalkozásokat: a Józsefvárosi Önkormányzat magyarkúti erdei iskoláján kívül az elmúlt években Zánkán, Szilvásváradon, Visegrádon és Szandán jártak tanulóink. Nyáron a káptalanfüredi tábor várja a pihenni vágyókat.

Iskolánk tagja a nemzetközi ökoiskola-hálózatnak. Nevelőmunkánkban kiemelt szerepet kap a környezet- és egészségtudatos életmódra nevelés. A pedagógusképzésben végzett eredményes munkánknak köszönhetően iskolánk 2005 óta hivatalosan is az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Raoul Wallenberg Humán Középiskola gyakorlóhelye.

Szakmai munkánkat minőségbiztosítási csoport működtetésével igyekszünk egyre jobbá tenni, odafigyelve a tanulók és a szülők véleményére, igényére is. Diákjaink eredményesen szerepelnek nemcsak a tanulmányi és sport versenyeken, hanem a kerületi és országos tanulmányi méréseken is.

Minden érdeklődő szülőt és tanulót nagy szeretettel várunk iskolánkban személyes megismerkedésre!

Ének-zenei osztály:
Ezekbe az osztályokba humán beállítottságú tanulókat várunk. Emelt óraszámban oktatjuk az ének-zene tantárgyat, melynek keretén belül már az első évfolyamtól kezdve furulyázni tanulnak a gyerekek. Az alsó tagozatos Kicsinyek kórusa nagy sikerrel lép fel különböző helyszíneken. A negyedik évfolyamtól a tanulók iskolánk Arany okleveles kórusának tagjai lesznek. Kórusunk már többször szerepelt külföldön: Ausztriában, Kárpátalján és Olaszországban.

Sportiskolai osztály:
Ezekben az osztályokban a kötelesség teljesítésére, a mindennapos mozgás szeretetére és gyakorlására nevelünk. A tanulók minden nap részt vesznek testnevelés órákon.

Az alsó tagozaton kötelező délutáni foglalkozások vannak, ezek egy részében a gyerekek úszni járnak az FTC uszodájába. Felsőbb évfolyamokon délutánonként edzések, versenyek töltik ki tanulóink szabadidejét. Tanulóink hagyományosan jól szerepelnek a kerületi, budapesti és országos diákolimpiákon.

A VIII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek