Várunk Rád Tagóvoda

1086 Budapest, Csobánc u. 5. | +36-1-334-0569 | http://www.08egyesitettovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk, a Budapest Főváros VIII. kerület Napraforgó Egyesített Óvoda Várunk Rád Tagóvodája, a Csobánc utca 5 szám alatt található. Jól megközelíthető a kerület minden részéről, mégis a forgalom zajától távolabb, biztonságos, szép környezetben várjuk a gyermekeket. Intézményünk négy csoporttal működünk. Óvodánkban osztatlan életkorú csoportokban folyik a nevelőmunka, a játékos tanulás. Csoportszobáink világosak, tágasak, esztétikusan, célszerűen a gyermekek igényeihez igazodva lettek berendezve. Játszóudvarunk az utcától teljesen védett, biztonságos és sokoldalú mozgáslehetőséget biztosít a gyermekek számára.

Pedagógiai Programunkat Porkolábné dr. Balogh Katalin egyetemi docens nevével jelzett Komplex Prevenciós Óvodai Programra építve dolgoztuk ki. Saját programunkban fő feladatunknak tekintjük a gyermeki személyiség fejlesztését, az érzelmi biztonságot nyújtó nyugodt, derűs légkör biztosítását, a gyermekek egyéni képességeinek figyelemmel kísérését, a lemaradásokból fakadó felzárkóztatást, különféle élményszerű tevékenységek szervezését és a tehetség kibontakoztatását. A mozgásra és a játékra alapozva végezzük a pedagógiai feladatainkat. Játékos tanulással, egyéni képességfejlesztéssel  szeretnénk elérni azt, hogy óvodásaink kudarc nélkül kezdhessék el az iskolát. Óvodai életünk szerves részei az óvodán kívüli élménynyújtások a tanulmányi séták, kirándulások, múzeum,- és színházlátogatások.

VIII. kerületi óvodai körzetek

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 17.30
Kedd06.00 – 17.30
Szerda06.00 – 17.30
Csütörtök06.00 – 17.30
Péntek06.00 – 17.30

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-334-0569
Email:csobiovi@gmail.com
Honlap:http://www.08egyesitettovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.