MÁV Vezérigazgatóság Sport Club

1087 Budapest, Kerepesi út 1-3. | +36-30-216-2667 | https://www.mavcsoport.hu/vsc

Oszd meg másokkal!

A MÁV VSC céljai igen röviden összefoglalhatók: "Ép testben ép lélek!" - talán ez a bölcs megfontolás lehetett elődeink célja, úgy jó fél évszázaddal ez előtt, mikor lerakták alapjait egyesületünknek, megalakult a szervezet önkéntességen alapuló sportköre. Abban az időben - tudom, sokan még nem is éltünk akkor - divat volt az elmét pallérozni, színházba, moziba, könyvtárba, múzeumba járni. Ebbe a sorba illeszkedett, hogy a hét közben együtt-dolgozók hét végén együtt járták az erdőt, együtt gyakorolták a gimnasztika, vízi sportok, az asztalitenisz és sok más testedzés-fajta gyakorlatait, áldoztak a testet-lelket felüdítő örömöknek.

Mi, utódok, szintén abban lelünk élvezetet, ha egy fárasztó napi-heti munka után járjuk a hegyet-völgyet, fizikailag is elfáradunk a pályán, tüdőnket kiköpve állunk az edzés után a zuhany alatt, beszéljük át a meccsek izgalmait, és mindezek közben még a munka is szóba jöhet...

Szakosztályok:

Nyitvatartás:

Túravezetők, szervezők, vezetőségi tagok elérhetőségei

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:A mellékutcák fizetősek.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Doróné Tenk Éva
Telefon:+36-30-216-2667
Email:evadoro@t-online.hu
Honlap:https://www.mavcsoport.hu/vsc

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek