A Szablya Iskolája Sportegyesület

1085 Budapest, Horánszky u. 11. | +36-30-645-1036 | http://szablyaiskolaja.wixsite.com/szablyaiskolaja
Desktop

A Szablya Iskolája célja a történelmi kardforgatás, ezen belül a szablyavívás felelevenítése és gyakorlása, törekedve a valósághűségre és a gyakorlati használhatóságra.

A fennmaradt forrásokat ötvözzük a ma is élő harcművészeti elemekkel, így fokozva azok hatékonyságát.

Mindannyian sportnak, kihívásnak, harcművészetnek és egyben szórakozásnak is tekintjük ezt a tevékenységet sokrétűsége miatt.

Jelenleg azon fáradozunk, hogy a szablyavívás, mint sportág és harcművészet, önálló létjogosultsággal rendelkezhessen, és kinőjön a hagyományőrző látványosságok soraiból.

Nyitvatartás:

Kedd17.00 – 20.00

Edzéseinken szeretettel várjuk az új tagokat. 17.00-18.00 a 8-12 éves gyermekek, 18.00-20.00 között az ifiket és felnőtteket várjuk!

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Hidasi Gergely
Telefon:+36-30-645-1036
Email:szablyaiskolaja@gmail.com
Honlap:http://szablyaiskolaja.wixsite.com/szablyaiskolaja
Facebook:https://www.facebook.com/szablyaiskolaja
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek