Biczi és Turi Ügyvédi Iroda

1088 Budapest, Rákóczi út 11. III. em. 1. | +36-1-373-0090 | http://b-t.hu
Desktop

Gazdasági jog, polgári jog, bankjog, közigazgatási jog, közbeszerzések joga, infokommunikációs jog, környezeti jog és közhasznú szervezetek joga. Ezek azok a jogterületek, amelyek irodánk profilját képezik, illetve ezeken a területeken ajánlhatjuk magunkat leendő ügyfeleinknek. De hogyan is kezdődött….Amikor irodánk alapítói elhatározták a Biczi és Turi Ügyvédi Iroda létrehozását, három alapvető követelménynek kívántak eleget tenni: a megbízhatóságnak, az alaposságnak és a gyorsaságnak…

Megbízhatóságról akkor beszélhetünk, ha az ügyvéd ügyfele és munkája iránt elkötelezett, a jogi problémát sajátjaként kezeli és – nem utolsó sorban – maradéktalanul eleget tesz az ügyvédi titok követelményének.
Az alaposság nemcsak a jogszabályok és a joggyakorlat ismeretét jelenti. Az ügyvédnek részleteiben meg kell ismernie az ügyet is, és annak megoldására stratégiával kell rendelkeznie.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-373-0090
Email:office@b-t.hu
Honlap:http://b-t.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek