BpOtthonSzerviz

1087 Budapest, Ciprus u. 8/A. | +36-20-393-6383 | http://bpotthonszerviz.hu
Desktop

Vállalkozásunkat azzal a céllal alapítottuk, hogy kitűnő alternatívát nyújtsunk azoknak, akik kisebb, de gyors megoldásra szoruló problémák miatt keresnek szakembert Budapesten és környékén. Több mint tíz éves épületgépészeti és egyéb tapasztalattal rendelkező kollégáink vállalják az otthonában, irodájában vagy üzlethelyiségében felmerülő legapróbb releváns probléma megoldását is, megfizethető áron. Munkatársaink elkötelezettek abban, hogy precízen és a lehető leggyorsabban elvégezzék feladatukat. A kimagasló szakmai háttér mellett korszerű, modern szerszámok és gépek használatával tesszük munkánkat hatékonyabbá, ezáltal tovább növelve ügyfeleink elégedettségét. Számunkra fontos megbízóink bizalma és a hosszú távú, stabil kapcsolat megteremtése.

Épületgépészeti szolgáltatásaink mellett vállalunk kisebb szerelési, ház körüli munkálatokat, legyen az egy dübel befúrása, egy lapra szerelt bútor összerakása vagy kerti munka, gépi térkőtisztítás, kültéri ereszek, lefolyók tisztítása. Bármilyen probléma merül fel, vagy ha segítségre van szüksége az otthonában, foruljon hozzánk bizalommal!

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Honey-Plastic Kft.
Telefon:+36-20-393-6383
Email:info@bpotthonszerviz.hu
Honlap:http://bpotthonszerviz.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek