Dr. Barnóczki Csaba ügyvéd

1085 Budapest, József körút 33. I. em. 5/b. | +36-20-961-7 506
Desktop

Az ügyvédi irodám, Budapest tömegközlekedési csomópontjában, a 4-es, 6-os villamos, az új 4-es metró Rákóczi téri megállójával szemben található.

1995. évtől kezdődően, több éves szakmai, gyakorlati tapasztalattal rendelkezem számos jogterületen.

A klasszikus ügyvédi tevékenység  mellett, magánszemélyek, gazdálkodó és egyéb szervezetek részére, eseti vagy tartós megbízás alapján, peres és peren kívüli képviseletet látok el.

Az ügyvédi tevékenységem során érintett szakterületek a polgári és gazdasági jog, az ingatlanjog, a cégjog és társasági jog, a munkajog, az öröklési jog és a családjog.

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-961-7 506
Facebook:http://azügyvéd.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek