Dr. László Ügyvédi Iroda

1082 Budapest, Baross u. 21. | +36-1-266-7708 | http://www.drlaszlo.eu
Desktop

Irodánk a főváros egyik frekventált, jól megközelíthető helyén, a VIII. kerületben, a Kálvin tér és a Harminckettesek tere között található. Az iroda 1993 óta nyújt jogi szolgáltatást és lát el ügyvédi, jogi képviseletet.

Az iroda ügyvédi tevékenységének fókuszában a büntetőjogi, munkajogi, polgári jogi, végrehajtási jog és társasági jogi típusú ügyek állnak. Mindezek mellett az iroda jogi tanácsadást is nyújt az ügyfelek számára.

Kiemelt szakterületeink közé tartozik a büntetőjog, valamint a polgári jog; ezen belül is elsősorban az ingatlanjog, továbbá a társasági jog, cégjog.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek