Garnet-Art Kertépítés

1086 Budapest, Koszorú u. 9. | +36-30-964-5088http://www.garnetart.hu | http://www.garnet-art.hu
Desktop

A kert a természethez fűződő ősi kötődésünket idézi, a kert felépítése, összképe, szépsége és rendezettsége pedig tulajdonosának esztétikai érzékéről, életviteléről, és életvezetésének egyensúlyáról árulkodik. Tapasztalt kertépítőként csapatommal abban nyújtunk segítséget, hogy elképzelései a természeti elemeket - föld, növény, víz, kő, - az építőanyagokkal harmóniába hozva megvalósulhassanak.

1999-ben alapított cégünk kertészeti és növénytermesztési szolgáltatásokra szakosodott. Magánszemélyek, közületek és önkormányzatok részére számos kertészeti megbízást és elképzelést valósítottunk már meg.

Kertek, parkok tervezésénél elsődleges szempontot a megrendelő elképzelése képvisel. Az esztétikus és optimális kivitelezést, és a gazdaságos fenntartást szem előtt tartva nyújtunk szakszerű tanácsadást a helyszíni felmérés alkalmával. Színvonalas, megbízható és kreatív javaslataink a kertépítés terveitől egészen a parkfenntartásig, a munkafolyamatok különböző fázisaiban hasznosíthatók.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Ujvári Iván Péter
Telefon:+36-30-964-5088http://www.garnetart.hu
Email:info@garnet-art.hu
Honlap:http://www.garnet-art.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek