Gólyafészek Napközi

1089 Budapest, Orczy út 46-48. | +36-30-498-5274 | http://golyafeszeknapkozi.hu
Desktop

A Gólyafészek napközi 2016 óta működik. Azért alakult, hogy a Gólyában dolgozók, illetve a Gólya Közösségi Ház vendégei számára nyújtson minőségi gyermekfelügyeletet, segítse a gyermekek nappali elhelyezését, amíg a szülő dolgozik, ügyeket intéz vagy pihenni szeretne, illetve, hogy lehetőségünk legyen alternatívát biztosítani gyermekeink számára az állami bölcsik és ovik mellett.

A napközi most nyitott minden olyan iskolás kort be nem töltött gyermek fogadására, aki már tud járni és szívesen töltene időt kis létszámú, vegyes életkorú csoportban.

Mivel Waldorf szemléletű óvónő irányításával indul vegyes életkorú csoportunk, ezért elsősorban olyan gyermekeket és szüleiket várjuk, akik számára a közösség és a természetközeliség kulcsfontosságú, és akik nyitottak az alternatív pedagógiák felé.

Fontosnak tartjuk, hogy gyermekként és szülőként is tudd, a te napközidet te is alakítod. Kérünk, hogy ezt vedd figyelembe, amikor jelentkezel hozzánk, ugyanis a közös munka, ünnepek, beszélgetések a teljes év során jellemzőek, így résztvevő jelenlétetek a napközi életének szerves része.

A pedagógiai és kisgyermek-nevelési elveink alapján kollégáink igazodnak az egyéni igényekhez, a fejlődést középpontba állítják, élményalapú pedagógiát alkalmaznak.

A napközi 7.30-16.30-ig várja a gyerekeket. Ez idő alatt a jókedv és az önfeledt játék garantált. Étkezés is biztosított.

További információért kérlek, keresd fel honlapunkat: http://golyafeszeknapkozi.hu, hívd Kornai Lillát a 06304985274 vagy a golyafeszekkom@gmail.com címre küldj levelet.

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 16.30
Kedd07.30 – 16.30
Szerda07.30 – 16.30
Csütörtök07.30 – 16.30
Péntek07.30 – 16.30

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Kornai Lilla
Telefon:+36-30-498-5274
Email:golyafeszekkom@gmail.com
Honlap:http://golyafeszeknapkozi.hu
Facebook:https://www.facebook.com/golyafeszekbokay
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek