Ingatlant vennél vagy eladnál? Jól jönne egy ügyvéd? - Béhm Ügyvédi Iroda

1089 Budapest, Orczy út 6. | +36-20-934-2464 | http://www.behm.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Béhm Ügyvédi Iroda

Az ügyvédi iroda címe: 1089 Budapest, Orczy út 6. II. emelet (NOVOCHEM Kft. irodaház)

Az ügyvédi iroda a következő ügyekkel foglalkozik:

  • polgári jogi ügyekkel (adásvételi, ajándékozási, tartási, életjáradéki, lakás- és helyiségbérleti, öröklési, valamint egyéb szerződések és okiratok készítésével, ezek kapcsán jogi tanácsadást és jogi képviseletet is ellát.);
  • polgári és gazdasági peres ügyekben jogi képviselettel;
  • jogi személyek (részvénytársaságok, korlátolt felelősségű társaságok, közkereseti és betéti társaságok, egyesületek, alapítványok és más jogi személyek) alapításával, céganyaguk módosításával, megszüntetésével kapcsolatos ügyekkel;
  • Az előbbi jogi személyekkel, társasházakkal kapcsolatos szerződések készítésével, peres képviselettel, követelések behajtásával, eseti megbízás vagy havi átalányszerződés alapján.

Az ügyvédi iroda

Az ügyvédi iroda a Nagyvárad tértől az Orczy úton haladva közelíthető meg. A SOTE oktatási központjául szolgáló toronyház melletti irodaház, a volt Május 1 Ruhagyár épülete, az Orczy út és az Elnök utca sarkán. A bejárat az Elnök utcához közel, az Orczy útról van.

Tömegközlekedéssel megközelíthető:

  • a 24-es villamossal a Vágóhíd és a Keleti pályaudvar felől. Az Elnök utcai megállónál kell leszállni.
  • M3-as metróval a Nagyvárad térről, 300 méteres séta az Orczy úton a SOTE oktatási központja mellett az Elnök utca felé.

Nyitvatartás:

Telefonon előre egyeztetett időpontban.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Dr. Béhm Lajos
Telefon:+36-20-934-2464
Email:behm@behm.hu
Honlap:http://www.behm.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek