Knapp és Fia Kft. - zárnyitás, zárszerelés

1084 Budapest, Tavaszmező utca u. 19-21. | +36-20-596-9622 | http://ajtonyito.hu
Desktop

Mi számít roncsolás mentes zárnyitásnak:

Sok hírdetésben “roncsolásmentes” ajtónyitást ígérnek, csakhogy a legtöbb esetben ez csak azt takarja, hogy az ajtó nem sérül viszont, a zárbetétet eltörik, felfúrják, vagy egyéb roncsolással nyitják ki az ajtót. E módszerekkel az a probléma, hogy sok esetben nem csak a zárbetét sérül meg, hiszen ha az megfelelően védve van egy fúrás vagy törés ellen védő pajzzsal, akkor minimum ezt is meg kell rongálni ahhoz, hogy az ajtót ki lehessen nyitni. Ezen felül a cilinderbetét eltörésénél deformálódhat a zárszerkezet, ami hosszú távon befolyásolhatja annak működését, illetve fúrás esetén, amennyiben a zárbetét fúrás ellen védő ellemekkel is el van látva, akkor az a fúrószárat könnyen elviheti, vagy eltörheti és ilyen esetben könnyen megsérülhat az ajtó, a zárvédőpajzs vagy a zárszerkezet is. Éppen ezért ezeket a módszereket semmiképpen sem tekinthetjük roncsolás mentes zárnyitásnak, hiszen mint látható minimum a zárbetét sérül, ami a zárnyitás munkadíjján felül plusz kiadást jelent. Sok esetben a zárnyitónak nem is érdeke roncsolás mentesen kinyitni az ajtót, hiszen mond egy nagyon alacsony munkadíjjat a zárnyitásra, amivel megnyeri magának az ügyfelet, majd annak többszörösét megkeresi a helyreállítás anyagköltségén.

Miben különböznek az általunk használt módszerek:

Mi a zárbetétek nagy részét úgynevezet manipulációs technikával nyitjuk, ami teljesen roncsolás mentes, azaz a zárszerkezet és a zárbetét is működőképes marad, így komoly összegeket tudunk Önnek megspórolni, ráadásul semmilyen sérülést nem okozunk. Természetesen vannak olyan műszaki meghibásodások illetve egyéb körülmények, amelyek esetén nem alkalmazható ez a technika és szükségessé válhat a zárbetét eltávolítása. Ebben az esetben is szakszerűen, speciális német nyitószerszámok segítségével, a lehető legkisebb roncsolást okozva nyitjuk ki a zárakat. Természetesen előre tájékoztatjuk Önt a felmerülő plusz költségekről. A cserélendő alkatrészeket tisztességen áron adjuk.

Nyitvatartás:

Hétfő00.00 – 24.00
Kedd00.00 – 24.00
Szerda00.00 – 24.00
Csütörtök00.00 – 24.00
Péntek00.00 – 24.00
Szombat00.00 – 24.00
Vasárnap00.00 – 24.00

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Knapp Péter
Telefon:+36-20-596-9622
Email:knapp@zaruzlet.hu
Honlap:http://ajtonyito.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek