Manuli Stretch Magyarország Kft. - csomagolástechnika

1087 Budapest, Könyves Kálmán körút 76. | +36-1-477-7060 | http://www.manulistretch.hu

Oszd meg másokkal!

A Manuli Stretch Magyarország azoknak a kis- és nagyvállalatoknak nyújt komplex csomagolástechnikai szolgáltatásokat, amelyek csökkenteni szeretnék csomagolási költségeiket, optimalizálni szeretnék a csomagolási folyamatot. 

Szolgáltatásunk három alappillére a csomagolási anyagfelhasználás csökkentése, a kapacitás növelése, ezáltal a teljes csomagolási költség csökkentése. 

Partnereink egyedi elképzelései, elvárásai alapján dolgozzuk ki a számukra legmegfelelőbb fejlesztési és csomagolóanyag felhasználási konstrukciót, amely a csomagolóanyag - csomagológép - gépbeállítás optimális egységéből áll. 

Szolgáltatási területeink: stretch-fóliázás, pántolás, ragasztás, zsugorfóliázás, csomagológépek, csomagológép szerviz, csomagolástechnikai tanácsadás.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 17.00
Kedd09.00 – 17.00
Szerda09.00 – 17.00
Csütörtök09.00 – 17.00
Péntek09.00 – 17.00

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek