Rhema Konferenciaközpont

1089 Budapest, Golgota út 3-9. | +36-70-637-3773, +36-1-210-2029 | https://www.rhemacenter.hu
Desktop

A Rhema Konferencia Központ Budapest egyik patinás épülete, mely a múlt század elején azzal a szándékkal épült, hogy különféle rendezvényeknek és kulturális eseményeknek adjon helyet. A mintegy 7000 négyzetméteres épületet 1909. november 1-jén MÁVAG Kultúrház néven nyitották meg, és azóta folyamatosan ad otthont báloknak, koncerteknek, színházi elõadásoknak, konferenciáknak, filmforgatásoknak, továbbképzéseknek, és egyéb rendezvényeknek. A jelenlegi tulajdonos 1999-ben vásárolta meg illetve újította fel az épületet. A Golgota Közösségi Ház profilja közel százéves történelme során nem változott. Megújultan várja mindazokat, akiknek segítséget nyújthat rendezvényeik lebonyolításában, és ezzel kapcsolatos egyéb igényeik kiszolgálásában.

Nyitvatartás:

Nyitvatartás a programok függvényében.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Parti Anikó
Telefon:+36-70-637-3773, +36-1-210-2029
Email:office@rhemacenter.hu
Honlap:https://www.rhemacenter.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek