Borháló - Körút

1085 Budapest, József körút 29. | +36-30-948-8513 | http://www.borhalo.com/korut

Oszd meg másokkal!

Desktop

Borbolt a város szívében, hetente kóstolókkal, rendezvényekkel. Az ország legjobb áraival várjuk vendégeinket!

Ha már meguntad a szupermarketek polcai előtt a címkék nézegetését, a legjobb helyen jársz, hogy közelebb kerülj a borászhoz, a szőlőhöz, a napfényhez.

Fáradhatatlanul rójuk Magyarország pincéit és félelmet nem ismerve kóstoljuk végig az összes hordó tartalmát. Tesszük mindezt azért, hogy Neked minden nap a legjobb bor a legjobb áron lehessen az asztalodon, hogy ne kelljen szégyenkezned ha vendégeket hívsz, hogy legyen mivel koccintani az ünnepségeken, hogy a fröccsöd a legjobb legyen az utcában, vagy a forralt boroddal melegítse fel magát a kollégád.

Röviden: nálunk tényleg más a mÉrték.

Kínálatunkat úgy válogattuk össze, hogy minden tájegység jellegzetes vagy érdekes fajtája megtalálható legyen.

Hisszük, hogy a lényeg magában a borban van, így a palackozást és egyéb körítést elhagyva (maradt a pillepalack és a papírdoboz) elképesztő árakon juthatsz hozzá nagy és kevésbé nagy nevek, de mindenképpen kiváló boraihoz. Ha már sok, legalább legyen jó!

Kár is a szót tovább szaporítani, inkább térj be egyik üzletünkbe és győződj meg magad a minőségről. Reméljük, hamarosan egy pohár mellett folytatjuk...

Nyitvatartás:

Hétfő12.00 – 21.00
Kedd12.00 – 21.00
Szerda12.00 – 21.00
Csütörtök12.00 – 21.00
Péntek12.00 – 21.00
Szombat12.00 – 21.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:Borháló kártya

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.