Husse Dél-Pest - Állateledel Mintabolt és Webáruház

1082 Budapest, Horváth Mihály tér 2. | +36-20-212-2028 | http://www.hussedelpest.oldalunk.hu, http://www.husse.hu
Desktop

Engedjék meg, hogy bemutatkozzunk. Cégünk, a Supremum Service Kft. családi vállalkozás, 2014 augusztusban csatlakoztunk a Husse franchise hálózathoz, és kezdtük meg tevékenységünket Bp. VIII., XIX., XX. és környező kerületeiben. Az ott élő kutyások, cicások , lovasok és kedvenceik között szeretnénk népszerűsíteni a Husse svéd, magas minőségű kutya- és cicaeledeleket, kiegészítőket, lovas termékeket.

Husse Dél-Pest - minőségi kutya / cicaeledel ingyenes házhoz szállítással

Kutyás gazdikként nekünk sem volt mindegy, kiskutyánk mit fogyaszt, így ismerkedtünk meg a Husse szuperprémium állateledelekkel, számunkra - illetve érzékeny gyomrú kiskutyánk, Flóri számára is hamar kiderült, hogy a Husse svéd minőségi eledelek a termékek összetételüket tekintve ideálisak és nem utolsó sorban nagyon finomak! :) Azokhoz a gazdikhoz szólunk tehát, akiknek fontos kedvencük egészsége, jólléte és nagy figyelmet fordítanak az állatok megfelelő, változatos táplálására.

Husse márkaboltunk egyedülálló Magyarországon, a Horváth Mihály tér 2. alatt nyitottuk meg. Szeretettel várunk minden kedves kutyás, cicás gazdit és kedvencüket is, ha szeretnének közelebbről megismerkedni a Husse svéd, magas minőségű kutya- és cicaeledelekkel, kiegészítőkkel, ápolószerekkel, lovas termékekkel.

Budapest VIII., XIX., és XX. kerületekben ingyenes házhoz szállítást végzünk, kedvence eledelét  így már akár másnap otthonában vagy munkahelyén átveheti tőlünk.

AKCIÓ!!! 

A Husse most két havi ingyen táppal jutalmazza hűségét. Az akció részleteit itt olvashatja: http://www.husse.hu/llati-j-ajnlat

Érdeklődéseiket a 0620-212-20-28-as telefonszámon vagy a hussedelpest@husse.hu e-mail címen fogadjuk,

honlapunk címe: http://www.hussedelpest.oldalunk.hu

Látogasson el a központi weboldalra is, ahol a termékekről minden információt megtalál és rendelését is azonnal leadhatja: http://www.husse.hu

Lájkolja Facebook-oldalunkat, hogy akcióinkról, új termékeinkről folyamatosan tájékoztatást kaphasson! Husse Dél-Pe/s/t Shop:

https://www.facebook.com/Állateledel-állatfelszerelés-Husse-Márkabolt-Husse-Dél-Pest-Shop-662801287101813

Üdvözlettel:

A Husse Dél-Pest csapata

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 16.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 16.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 15.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek