ISBN könyv+galéria

1084 Budapest, Víg u. 2. | +36-20-475-5781 | https://www.isbnbooks.hu
Desktop

Mi? Az ISBN művészeti szakkönyvesbolt és kortársművészeti galéria. A galéria nevét a kiadványok azonosítását szolgáló, 13 jegyű azonosítóról, az ISBN-számról (International Standard Book Number) kapta.

Miért? Az ISBN – könyv+galéria legfontosabb missziója és célkitűzése a hazai és régiós, magyar és idegennyelvű, új és antikvár kortárs művészeti kiadványok, kiállítási katalógusok, zinek, artistbookok, photobookok és művészetelméleti kiadványok feltérképezése, összegyűjtése, kiállítása és forgalmazása.

További célok: A hazai független kiadók képviselete, kiadványaik hozzáférhetőségének elősegítése. A hazai és régiós kiadású, limitált példányszámú művészkönyvek, fanzine-ok, photobookok és egyéb egyedi kiadványok feltérképezése és forgalmazása. Kapcsolatteremtés és a párbeszéd elősegítése a hazai és régiós független kiadványokkal foglalkozó művészek és szakemberek között. Magyar és közép-kelet-európai, fiatal és középgenerációs képzőművészeknek és kurátoroknak nyújtott egyéni, és csoportos kiállítási lehetőség az ISBN galériaterében. Művészeti kiadványokkal és időszaki kiállításainkkal kapcsolatos szakmai programok és események rendszeres szervezése és lebonyolítása.

Nyitvatartás:

Kedd12.00 – 19.00
Szerda12.00 – 19.00
Csütörtök12.00 – 19.00
Péntek12.00 – 19.00

Hétfőn, szombaton és vasárnap zárva.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek