Polgár Optika

1087 Budapest, Berzsenyi u. 2/B. | +36-1-303-7377, +36-30-721-4221 | http://www.polgaroptika.hu

Oszd meg másokkal!

2009-es indulásunk óta töretlenül a minőséget tartjuk szem előtt. Kiváló szakemberek munkájával, elhivatottságával, szenvedélyével garantáljuk a tökéletes végeredményt. A szemüveg nem csak kiegészítő, hanem adott esetben teljesítmény növelő, és életminőség javító szereppel bír. Követjük az aktuális trendeket is, de minden esetben az Ön igényeihez igazítjuk azt. Az általunk készített szemüveg minket fémjelez, ezért törekszünk arra, hogy Viselője elégedett legyen, és büszkén viselje(n minket) minden nap.

Munkánk egyik alappillére a LÁTÁSGONDOZÁS: nem csak egyszerűen látásvizsgálat, szemüveg és kontaktlencse rendelés, hanem személyre szabott megoldásokat kínálunk az Ön igényeinek megfelelően. Együttműködünk Önnel, személyes kapcsolatot teremtünk, így garantáljuk az egészséges látást hosszútávon.

Munkánkért teljes egészében anyagi és szakmai felelősséget vállalunk, a vizsgálattól a szemüveg, kontaktlencse átadásáig, és még azt követően is. Nem kérjük, hogy szokja meg, amiben nem érzi jól magát, és nem szeretnénk ha úgy érezné, nem kap megoldást a felmerülő problémájára. Önért vagyunk, és ezt érezni fogja az első pillanattól kezdve.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 17.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda09.00 – 19.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek09.00 – 17.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-303-7377, +36-30-721-4221
Email:info@polgaroptika.hu
Honlap:http://www.polgaroptika.hu
Facebook:https://www.facebook.com/polgaroptika

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek