Budapest-Nagyvárad téri Református Egyházközség

1089 Budapest, Üllői út 90. | +36-1-210-4459 | http://www.nagyvaradteriref.hu, http://www.reformatus.hu

Oszd meg másokkal!

Köszönetet mondunk templomunkért, gyülekezetünkért Istennek, tudva, hogy ennek a templomnak, gyülekezetünknek nem csupán kövekből épült alapja van, hanem megtartó Urunk Istenünk, maga Jézus Krisztus annak fundamentuma. Az Ő nevében épült ez a templom. Ő a Kőszikla! Mindaz, aki Benne hisz, erre a Fundamentumra építi életét, és így maga is templommá lesz, a Szentlélek templomává. Szolgáljon példaként templomunk története a jelen és a jövő nemzedékeinek azzal, ahogy régen sáfárkodtak kisemberek és vezető beosztásban levő egyházi és világi közszereplők a rájuk bízott javakkal. Miként tettek bizonyságot Istenbe és a jövőbe vetett hitükről és református identitásukról példamutató áldozatvállalásukkal.

Lelkészi hivatal: 1089 Budapest, Gaál Mózes (volt Rezső) u. 2.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek