Almárium Bisztró

1085 Budapest, Horánszky u. 5. | +36-20-928-9302 | http://www.almariumbisztro.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Almáriumnak valaha a ház fegyvertartó ládáját hívták, később a polgárság féltve őrzött kincseinek tárolására szolgáló szekrényt nevezték így. Manapság egyik becses kincsünk a magyar élelmiszer, amelyből szakértelem és szeretet hozzáadásával teremtünk csúcsgasztronómiát – bisztró hangulatban. Tesszük mindezt hazai kézműves termékek forgalmazásával és felhasználásával ételeink, italaink elkészítéséhez. Ezen törekvésünk első számú eszköze hetente megújuló étlapunk, melynek segítségével mutatjuk be szezonálisan aktuális hazai kulináris kincseinket.

Éttermünk könnyed hangvételű, elegáns és laza hangulatot áraszt, oázis, rohanó világunkban. Ezt az ambientet koronázza meg a házban aktívan tevékenykedő művészek munkája. Így próbáljuk elvarázsolni a hozzánk betérő vendégeket: művészetet csempészni a konyhába és gasztronómiával párosítani a művészi aktivitást. Vendégeink maradéktalan elégedettségéért csapatunk folyamatosan azon munkálkodik, hogy megfizethető áron magas szintű konyhaművészetet kínáljunk Önnek, mindezt fiatalos és hangulatos környezetben: “…ahol jó enni, ahol jó lenni!”

Nyitvatartás:

Hétfő11.00 – 23.00
Kedd11.00 – 23.00
Szerda11.00 – 23.00
Csütörtök11.00 – 23.00
Péntek11.00 – 23.00
Szombat11.00 – 23.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.