Prága Kávéház és Teázó

1085 Budapest, Baross u. 8. . | +36-1-486-1937

Oszd meg másokkal!

Desktop

A 2001-ben alapított Prága Kávéház és Teázó Budapest történelmi belvárosának kapujában átmenetet képez a század eleji kávéházak pezsgő hangulata és a modern értékteremtő társasági fórumok őszinte nyitottsága között. Berendezésében és belső kialakításában is letisztult, a manapság oly gyakori képmutatástól és megjátszástól tartózkodó Prága, a különlegességét nem elsősorban külsőségeiben, mint inkább sajátosan felszabadult atmoszférájában hordozza.

Saját keverésű helyben pörkölt kávénkat, melyet a szakértők és kávékedvelők egyaránt elismerő mosollyal dicsérnek, a századfordulós elvárásoknak megfelelően ízléses ezüstálcán, aprósüteménnyel és egy pohár vízzel szolgáljuk fel. Szálas teáinkat a világ különböző tájairól szerezzük be, és hozzáértő gondossággal készítjük el, hogy a teázás igazi élmény legyen. A kínálatunkban szereplő minőségi borokat, frissen csapolt lager és üveges belga sörkülönlegességeket, ínyenc melegszendvicseket, omlós süteményeket valamint az idény szerinti egzotikus limonádékat és koktélokat hozzáértő figyelmességgel válogattuk ki, hiszen mi magunk is a Prága törzsvendégeinek igényes köréhez tartozunk.

A Prága az állandóan pezsgő belváros kulturális kiindulópontja, számos civil kezdeményezés bölcsője, egyetemisták és értelmiségiek találkozóhelye, a baráti beszélgetések színtere. A kávéház termeiben olyan egyedi műalkotásoknak és rendezvényeknek biztosítunk teret, amelyek jól illeszkednek a hely nyitottságához, kedvességéhez és szerves részét képezik az értékteremtésnek.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 22.00
Kedd08.00 – 22.00
Szerda08.00 – 22.00
Csütörtök08.00 – 22.00
Péntek08.00 – 22.00
Szombat09.00 – 13.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, American Express
Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-486-1937
Email:izhalmazbt@gmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/pragakavehaz
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek