Csütörtöktől a kerületben több helyen megváltozott a forgalmi rend, ezt kell tudni róla

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Wikipédia)

Október 11-étől, tehát csütörtöktől új forgalmi rendet vezetnek be felújítás miatt a kerületben több helyen. A BKK előrejelzése alapján a következőkre készüljetek:

  • Dobozi utca a Baross utca és a Magdolna utca között a másik irányba lesz egyirányú, ide csak a Baross utca felől lehet behajtani a villamospálya felújítása miatt.
  • Baross utca szervizútjának forgalmi iránya is megváltozik a Dobozi utca és a Lujza utca között: a felújítás idején a Lujza utca felől lehet ide behajtani.
  • Változik az irány a Mosonyi utcában is a Festetics György utca és a Fiumei út között: ide csak a Fiumei útról lehet behajtani.
  • Október 14-én, vasárnaptól a Fiumei úton a Népszínház utca és az Orczy tér között irányonként csak egy sáv járható. A Fiumei útról nem lehet balra kanyarodni a Kőbányai útra és a Salgótarjáni utcába sem. 
  • Lezárják a Magdolna utcát a Fiumei útnál, a Fiumei útra a Teleki László térről lehet kihajtani. 
  • Október 14-én, vasárnap a 24-es villamos helyett a Keleti és az Orczy tér között pótlóbusz jár. A 28-as és a 28A villamos a Kőbányai út 21. és a külső végállomások között, a 37A villamos pedig a Magdolna utca és a Sörgyár között közlekedik. A Blaha Lujza tér és a Kőbányai út/Könyves Kálmán körút között pótlóbusz viszi az utasokat.
  • 9-es autóbusz mindkét irányban megáll a Kőbányai út 21. megállóhelyen.
  • Október 15-én, hétfőtől a 24-es, a 28-as, a 28A, a 37-es és a 37A villamos rövidített útvonalon jár, a külső végállomások és az Orczy tér, illetve a Magdolna utca között. A kimaradó szakaszon pótlóbuszokkal lehet utazni.
  • 62-es villamos nem közlekedik, de a 62A villamos sűrűbben jár. 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek