Lezárták a Teréz körutat!

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Mihádák Zoltán - MTI)

Körülbelül kétszáz négyzetméteren ég egy négyemeletes épület tetőszerkezete a Teréz körúton. 

Lezárták a Teréz körutat a Petőfi híd irányában a Podmaniczky utca után. A Nagykörúton mindkét irányban torlódás alakult ki, és a Váci úton befelé és a Bajcsy-Zsilinszky úton kifelé szintén akadozik a haladás a Nyugati térhez közeledve. A környező utcákban is tumultusra készüljetek.

A 4-es és a 6-os villamos nem közlekedik a Jászai Mari tér és Blaha Lujza tér között.

Az M3-as metrópótló, a 9-es, a 15-ös, a 26-os, a 91-es, a 105-ös, a 115-ös, a 191-es, a 291-es autóbusz, a 2-es villamos, a 70-es, a 73-as, a 74-es,a 78-as trolibusz, illetve az M1-es és az M2-es metró használatát ajánlják - írja a BKK.

Frissítve!

Abban az irodaházban ütött ki a tűz, ahol a DK országgyűlési képviselőinek, a DK-nak és a DK pártalapítványának az irodái vannak. A szóvivő közleménye szerint a tűz azt az emeletet érinti, ahol ezek az irodák is találhatók. A tűz okáról és körülményeiről egyelőre semmit sem tud a DK. A tűz idején egyetlen munkatársuk sem volt az irodákban, személyi sérülésről nincs tudomásuk.

Délután 5 órára a tűzoltók eloltották a tüzet. A korlátozásokat feloldották!

Frissítve!

A DK azt a tájékoztatást kapta, hogy a tűz elsősorban az épület 5. emeletét érintette, ahol a párt irodái is voltak. A tető beomlott, falak dőltek ki, a berendezés elégett. 

Hétfőn több lap is azt írta, hogy egy meghibásodott szagelszívó okozta a tüzet. Az MTI megkeresésére a fővárosi katasztrófavédelem azt közölte, hogy a tűzoltókat valóban egy lángoló szagelszívó miatt riasztották az épülethez, csakhogy nem a DK-irodába, hanem egy földszinten lévő étteremhez. A tüzet eloltották, ekkor kapták a riasztást, hogy lángol az épület tetőszerkezete.

Egyelőre vizsgálják, hogy a két tűzeset között van-e összefüggés.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek