Frissítve: Nem jár a 2-es metró!

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)
(fotó: ittlakunk.hu)

Frissítve 16:01: A 2-es metró ismét a teljes vonalon közlekedik - jelezte a BKK.

A 2-es metró helyett pótlóbusz közlekedik az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között hatósági intézkedés miatt. Ahogy felvételeinken is látszik, a Stadionok megállónál ott vannak a rendőrök, tűzoltók, mentők. Az utasok beszámolójából úgy tudjuk, valaki parikaspray-t fújt ki az egyik szerelvényben, többen roszul lettek, ezért meghúzták a vészféket. Az utasok a metróalagútból gyalogoltak az állomásra. Az Örstől a város felé közlekedési káosz van a Puskáson, mert a rendőrség, mentők és tűzoltók két sávot is elfoglalnak.

Frissítés: Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI kérdésére elmondta, hogy a paprikaspray egy szóváltást követően kerülhetett elő, egy másik utas pedig gázszivárgást feltételezve húzhatta meg a vészféket. A rendőrség ismeretlen tettes ellen, garázdaság miatt nyomoz.

(fotó: ittlakunk.hu)

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek