Pótlások: szombattól változik a 24-es, a 28-as, a 37-es és a 62-es villamos közlekedése

Oszd meg másokkal!

Desktop
24-es (forrás: Wikipédia)

Várhatóan április 13-ától május 5-éig folytatódik a villamospótlás a 24-es, a 28-as, a 37-es és a 62-es villamos vonalán. Ebben az időszakban tart ugyanis a Fiuemi út környékén zajló villamospálya-felújítás befejező üteme. 

Április 13-án és 14-én a 24-es villamos a Közvágóhíd és a Nagyvárad tér között jár, a Keleti pályaudvar felé pótlóbusszal lehet továbbutazni. A 28-as és a 28A villamos temetői végállomásától a Kőbányai út 21.-ig, a 37A villamos pedig a Magdolna utca (Fiumei út) és a Sörgyár között közlekedik; a Blaha Lujza tér felé a 28-as pótlóbuszal visz majd.

Április 15-től a 28-as és a 28A villamos a Keleti pályaudvartól megy a temetőig. A 37-es és a 37A villamos pedig a Magdolna utca (Fiumei út) és az Új köztemető (Kozma utca), illetve a Sörgyár között közlekedik. A Blaha Lujza tér és az Orczy tér között a 28-as jelzésű busz pótolja a villamosokat. A 62-es villamos ebben az időszakban továbbra sem jár, Rákospalota, MÁV-telep és Kőbánya alsó vasútállomás között a megszokottnál sűrűbben induló 62A villamossal utazhattok.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek