A Baleseti központnál és a Heim Pál kórháznál is ingyenes lesz a parkolás

Desktop
(forrás: jozsefvaros.hu)

A képviselő-testület úgy döntött, hogy az egészségügyi intézmények előtt ingyenes legyen a parkolás. A Péterfy Kórház – Rendelőintézet és Országos Traumatológiai Intézeténél, a Gázláng utca teljes szakaszán, valamint a Heim Pál Gyermekkórháznál, a Delej utca egy részén - az Üllői út és Szenes Iván tér között - eltörlik a parkolási díjat - írta a hivatali oldal. Mindkét helyen sorompóval érik el, hogy ezeket a szakaszokat csak a kórházba érkezők használják.

Mindkét intézményben sürgősségi ellátás folyik, ezért is fontos, hogy a kórházba érkezőknek ne a parkolóhely keresése vigye el az idejét. Az átmenő autósforgalmat megszüntetik ezeken a szakaszokon. A Heim Pál kórház vállalta, hogy sorompót létesít. A bevezetés pontos időpontjáról nem leltünk infót. Megkérdeztük az önkormányzatot, amint jön válasz, megírjuk.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek