Vasárnap este a Keletiben sem volt jegypénztáros

Desktop
A kép csak illusztráció, fotó: katacity
A kép csak illusztráció, fotó: katacity

Vasárnap este 19 óra 15-től hajnali fél 6-ig nem volt jegypénztár a Keleti pályaudvaron, mert az egyszem éjszakás beteg lett, és nem volt senki, aki beugorjon helyette. Az utasoknak a jegyautomatákat vagy az online jegyvásárlást ajánlották helyette.  

Aztán hétfőn is csak négy volt nyitva a 13 pénztárablakból - de ezt már megszoktuk.

A Nyugati pályaudvaron már nincs is késő este pénztár, ott ez a múlt hétvége óta "hivatalosan" is így működik.

És ne mondjátok, hogy lúzer az, aki személyesen, pénztárostól szeretne vonatjegyet vásárolni. Ezer meg egy oka lehet. Próbáltátok már rávenni a telefonos appot, hogy adjon számlát? Próbáltátok az utolsó ezreseteket belegyömöszölni a jegyautomatába? Vagy csak utáljátok, hogy ezerszer kell megnyomni egy "gombot" a rosszkedvű automatán? (Egyik sem lehetetlen feladat, csak idő, türelem, idegek kérdése.)

Az RTL Híradó beszámolóját itt nézhetitek meg.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek