Költözne a Gólya – még nincs meg, hová mennének

Oszd meg másokkal!

Desktop
Még a Bókay utcában (forrás: Gólya)

Új helyet keres a Gólya. A kulthely költözne a Bókay utcából, egyelőre nincs meg, hogy hová. A romkocsma a Facebook-oldalán írt erről, hogy elhagynák az 1880-as években, vendéglátóhelynek készült épületet. 

Az indokok között szerepel az, hogy kinőtték az épületet, valamint az is, hogy csak 50 fő befogadására van engedélyük - szeretnének 2-300 fős bulikat szervezni. Ezeken felül egyre több a környékbeliek panasza a helyre, és az önkormányzat is egyre keményebb a Gólyával - írják. A környék is megváltozik a Corvin-negyed terjedésével, ez pedig többek között az itteni bérleti díjak növekedésével is jár. 

A Gólya elsősorban a VIII., illetve a X. kerületben keres helyiséget, de akár messzebbre is költöznének. Az ideális helyszín 6-800 négyzetméteres, kertes, legalább egy nagy és több kis helyiséggel. Lehetőség szerint nem lakóházak közvetlen közelében van - írta a hely Facebook-oldala. Ha tudtok ilyet, akár segíthettek is nekik. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek