Hárfás hangverseny szombaton minden korosztálynak a Festetics Palotában

Oszd meg másokkal!

Desktop
Vigh Andrea (forrás: jegy.hu)

Vigh Andrea hárfabemutató koncertjeivel és fiatal hárfások bemutatkozó hangversenyével is várja a közönséget szombaton a Festetics Palota.

Délelőtt a gyerekeknek ad koncertet Vigh Andrea hárfaművész, aki a hangszer 5000 éves múltjáról is mesél majd játékos formában. Délután a Zeneakadémia növendékei és a Rendkívüli tehetségek képzője diákjai mutatkoznak be. A két hangversenyre a belépés díjtalan, de regisztrálni kelljakobikoncertinfo@gmail.com e-mail-címen. 

    Este 7 órakor folytatódik Vigh Andrea Az ötezer éves hárfa című, elsősorban felnőtteknek szóló hangszerbemutató koncertsorozata. A romantikus hárfát bemutató harmadik előadás vetített képekkel illusztrálva mutatja be a hangszer fejlődését és történetét az 1820-as évektől kezdve, s a korszak legszebb hárfára írt zeneművei is elhangzanak.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek