A Corvin Club fellebbez a zárás ellen

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Corvin Club)

A Corvin Club fellebbez a hely bezárása ellen - adta hírül a klub a Facebook-oldalán. A helyet egy júniusi razzia során 7 vendégnél talált drog miatt záratnák be. A Corvin a következők miatt fellebbez:

  • 1. A Corvin-Tető Kft. üzletmenetéhez nem köthetőek a fentiek, nem látjuk a felelősségünket, sem a gondatlanság, sem a mulasztás nem felel meg a valóságnak (a bezárást elrendelő határozatban még az sem lett meghatározva, hogy a mulasztás konkrétan miben rejlett, milyen jogszabályi kötelezettségnek nem tettünk eleget);
  • 2. A 2015 októberi fennállásunk óta a rendkívül szigorú feltételeket támasztó jogszabályoknak maradéktalanul eleget téve érvényes működési engedélyt szereztünk és azzal folyamatosan rendelkezünk, az összes átfogó, a rendőrség bevonásával lefolytatott ellenőrzésen (évente több alkalommal) megfeleltünk, a rendőrség által aláírt jegyzőkönyvekben is szerepel, hogy a szórakozóhelyet rendben találták és azzal szemben kifogást nem emeltek (legutoljára 2018. június 1-jén).
  • 3. Aznap is és a klub működése során minden esetben a megfelelő jogosítványokkal ellátott biztonsági szolgálat végezte a beengedést és a rendezvénybiztosítást, a Házirendben és a rendőrség által is megfelelőnek ítélt biztonsági tervben foglaltaknak megfelelően, a létszámhoz, a rendezvény volumenéhez és a törvényi előírásokban rögzített szabályok szerint és létszámban.
  • 4. A közbiztonság fenyegetettsége nem valósul meg és a 24 órás, szinte azonnali végrehajthatóság indokolatlan.
  • 5. A helyszínt 2018. június 20-án egy a Corvin-Tető Kft.-től független, külsős, Black Trap nevű csapat bérelte ki tőlünk bérleti díj és garantált fogyasztás fejében. Jelzésértékű, hogy szerdai napon a 2018-as évben egyszer se voltunk nyitva az eset előtt, illetve Black Trap vonatkozású rendezvény másodszor került megrendezésre nálunk.
  • 6. A klub személyzete és a vendégtéren kívül eső részek nem voltak érintve a bűncselekménnyel.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?