Strand, gyógyfürdő és sportpályák: ilyen lesz a volt pályaudvar területe

Oszd meg másokkal!

Desktop
a kép illusztráció

A volt józsefvárosi pályaudvar területén szabadidő-, sport- és kulturális központ épül.

Jövő évben rendezik meg a Maccabi Európa Játékokat, melynek az egyik helyszíne az egykori Józsefvárosi pályaudvar területén épülő új sportközpont lesz. 

A 2019-es Maccabi Európa Játékok részeként a Józsefvárosi Sportpálya Udvar területén kültéri sportpályákat, illetve a sportfunkciókat kiszolgáló, vagy ahhoz kapcsolódó épületeket (lelátó, edzőtermek, öltöző, közösségi terek, stb.) terveznek.

Emellett az önkormányzat a Sorsok Háza és a tervezett sportpálya közti részen szintén sport és rekreációs beruházásokról döntött, köztük a Magyar Kézilabda Szövetség által támogatott kézilabda csarnokról, valamint strand és gyógyfürdő megépítéséről. A tervek szerint  a körülbelül tízmedencés fürdő egyidejűleg mintegy félezer ember befogadására lenne alkalmas - írja az önkormányzat.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek