UH Demo 8 - zenei produkciók bemutatkozása

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Március 26-án – másfél év kihagyás után – visszatér az UH Demo! A helyszín ezúttal az Auróra lesz. A hagyományoknak megfelelően most is várjuk olyan bemutatkozni vágyó zenészek, zenekarok jelentkezését, akikkel a közönség eddig nem, vagy csak nagyon szűk körben találkozhatott. Mivel az UH a műfajok sokszínűségéről szól, a különféle zenei örömökről, műfaji megkötés most sincs. Ha valaki nem volt még rendezvényünkön, javasoljuk, nézze meg csatornánkon a videókat: https://vimeo.com/uhfest

A korábbi években, habár mi szerettük volna, kevéssé volt jellemző, hogy az elmélyült zenehallgatásra szánt produkciók mellett a lábmunkának és a mozgásnak is teret adó zenészek jelentkeztek volna. Ha úgy érzitek, a zenétek a testnek legalább annyira szól, mint a fülnek, bátran pályázzatok ti is!

Jelentkezéseteket email-ben egy hang- és/vagy videóanyagra mutató linkkel erre a címre várjuk: info@uh.hu; a levél tárgyába írjátok bele, hogy "UH Demo 2017"; jelentkezési határidő: március 1.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek