Művészetterápiás Műhelysorozat

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Nem számít, hogy művész vagy, csak a noteszed szélére szoktál firkálgatni, vagy utoljára általános iskolában volt a kezedben ceruza. Itt nem a teljesítmény számít, senki sem fog sem leosztályozni, sem analizálni - a lényeg az alkotási folyamat! Ha kíváncsi vagy, milyen lenne szabadon játszani a színekkel, ítélkezés nélkül rajzolni, festeni, vizuális módszerekkel elmélyíteni a tudásod magadról, és empatikusabban és elfogadóbban megismerni és meghallgatni másokat, akkor itt a helyed!

A műhelyen különböző technikákkal és anyagokkal fogunk kísérletezni, és olyan témákat járunk körül, amik lehetővé teszik, hogy azok, akik már nagyon szeretnek alkotni, és azok, akik még csak barátkoznak a témával, egyként elmerülhessenek, belemélyedhessenek, kibontakozhassanak és kapcsolódhassanak.

A műhely mindenki számára nyitott 18 év felett, csak a kíváncsiságod és magadat hozd.

Az ajánlott hozzájárulás 4000 forint alkalmanként.

Következő dátumok (18-tól 21 óráig):

február 21.

március 21.

április 18

május 23.

Regisztráció: somlyaifanni@gmail.com
 

Címkék: 
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek