Post-Punk - Auróra | A Párt↔Umreti Fit↔Padkarosda↔Wormkids

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Április 15.-én négy, viszonylag ritkán koncertező zenekar lép fel az Auróra pincéjében:

A PÁRT:
Szegedi melankólia és kiábrándultság, ami tökéletes egyszerűséggel megfogalmazza a magyar vidéki városokban ragadt fiatalság reménytelenségét és kirohanásait, olyan slágerekkel operálva, hogy kiesik a szemed. A decemberi koncert gecijó volt!!
https://theparty.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/A-PÁRT-100551996700821/

UMRETI FIT:
Az ugyancsak Szegedről érkező, jugó-punk vonalon mozgó zenekar meglovagolta a novi-val utórezgéseit és kérdés nélkül csapják az arcodba a testükből kikívánkozó rángásaikat. Már kínosan rég játszottak Budapesten!
https://umretifit.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/umreti.fit/

PADKAROSDA:
Késelős post-punk hangzásba merített témák, amik megidézik, milyen egy külvárosban pozitívan realizálni, hogy miközben mindenki ellenség, többé nem kel fel a nap.
https://padkarosda.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/padkarosda

WORMKIDS:
Milyen surf-punkot lehetne nyomni csepelen, ha nem elborult hangulatokat, amiket a zenekar Dead Kennedys jellegű témáival sűrít sötét masszává, hogy utazásra hívjon az éjszakai lakótelepek fölé.
https://wormkids.bandcamp.com/

A belépő 1000 forint, amivel az est létrejöttét támogatod.
Kötelező ruhatár nem lesz, azt garantáljuk!

Címkék: 
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek