Whiskey Moon Face (UK) | hallucinogén folk - koncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

[ingyenes; becsületkasszás]

A brit Whiskey Moon Face alapvetően egy alternatív folkot játszó banda, de ez a jellemzés még nem adja át, hogy zenéjükben milyen széles skálája érezhető a különféle behatásoknak, inspirációknak és stílusirányzatoknak. A muzsika a nagybőgő, a tangóharmónika és a klarinét köré rendeződik, de azt az énekes, Louisa Jones megkapó vokálja és hallucinatórikus szövegei vezetik. Egyszerre késztet fültől-fülig feszülő vigyorra, és ragad meg mélyen. A stílusvilágukban a kelet-európai tradicionális zenei irányzatokat ötvözik a klasszikus new orleans-ig jazzel és Sufjan Stevens barokk-folk műfajával, hozzáadva ehhez saját kortárs folk-értelmezésüket - ezek összeadva egy csodásan előadott, gyönyörű hangzású és valóban eredeti produkciót eredményeznek.

Felállás:

Louisa Jones - Tangóharmonika, vokál, nagybőgő, ének
Dakota Jim- nagybőgő, vokál, tangóharmónika
Ewan Bleach- klarinét, szaxofon

http://www.whiskeymoonface.co.uk/

Címkék: 
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek