Civil Expo

Programot feltöltötte:
8 ker lakos

Oszd meg másokkal!

Civil Nap a Rajkban 2017! 

Ha szívesen megismernéd a társadalmi problémákra innovatív válaszokat adó civil szervezeteket, mozgalmakat és társadalmi vállalkozásokat, ha kapcsolódni szeretnél, ha önkéntes lehetőségeket vagy szakmai gyakorlatot keresel, ha valódi hatást szeretnél elérni egy konkrét civil szervezet mindennapi nehézségének megoldásában, akkor április 22-én, szombaton a Horánszky utca 6-ban a helyed!

Kedves társadalmi kezdeményezések iránt érdeklődő társunk! 

2017. április 22-én rendezzük meg második alkalommal a civil szervezetek és a tenni vágyó polgárok közeledését szolgáló Civil Napot a Rajk László Szakkollégiumban. Az eseménysorozat két, összekapcsolódó vonulaton zajlik: Civil Expo és Civil Esetverseny.

Program:

A délelőtt folyamán sor kerül az Esetverseny* döntőjére. A nap további részében köszöntő beszéd után, lehetőség lesz a Civil Expo, azaz a civil szervezetek nyitott "piacterének" megtekintésére, ahol egy játék keretében ismerhetitek meg a különböző civil szervezeteket és alakíthattok ki önkéntes kapcsolatokat. A kerekasztal beszélgetésen körbejárjuk az új civil törvény kérdését három meghívott vendégünkkel - Kapronczay Stefániával (TASZ), Tóth Balázzsal (Helsinki Bizottság) és Ilyés Mártonnal (Lámpagyár). A "Világkévázó" inspiráló kérdésekkel várja a résztvevőket, ahol kiscsoportos keretek között valósul meg az ötletelés. A Civil Napokat bográcsozással és könnyűzenei koncerttel zárjuk.

2017. április 22. szombat,
10.0022.00
Telefon: 
+36--
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek