Alagsor visszatérő búcsúkoncert / Bekvart akusztik - koncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Kedves Egyetlen Szerelmeink!

Nehéz szavakba önteni, ami itt történni fog, de megpróbáljuk. A sok évnyi töretlen koncertezés, bulialávalókészítés és önfeledt porondrockolás után a bizonytalanság és a színházi munkák nem is oly jótékony ködébe veszett, már-már világhírű, de legalábbis hírhedt 

ALAGSOR ZENEKAR VISSZATÉR! 

Ami igazán szívszaggató és mintegy megpendíti a koncertlátogatás fontosságának érzékeny valóját, az a tény, hogy ez a koncert egyszeri és megismételhetetlen. Itt és most. Visszatérünk és búcsúzunk. Méltón régi, nagy hírünkhöz persze. Legnagyobb szeretetünkkel várunk mindenkit erre az egyalkalmas szeánszra, ahol ráadásul előzenél majd nektek a nálunk sokkal világhíresebb 

BEKVART ZENEKAR AKUSZTIK FELÁLLÁSA 

akik eleve kedves, jó barátaink, a Szabi ráadásul közös pont a két zenekarban és egyébként is menők és szexik. Annyi év és még sokkal több szép, magyar, alternatív porondrock-sláger után tehát azt mondjuk, még egyszer: 

SZEVASZTOOOOOK!!!

Az este menete:
20:00 – kapunyitás
20:30 - Bánfalvi Eszter Kvartett (BEKVART) AKUSZTIK
21:30 - Alagsor VISSZATÉRŐ BÚCSÚKONCERT

Ingyenes!

Címkék: 
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek