LFS / Űrhajó / Betorzulás a Gólyában!

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Szirupsűrűségű, kátrányszagú pszihedélia és meteor nehézségű riffek torzítják be a Gólya körüli csendet augusztus elején a lemúriaiak űrhajója. Egy mondatba gyúrva ez várható, de érdemes részletesebben körüljárni az este tematikáját és zenekarait. 
A Betorzulás kéttagú agyfacsaró gépezete dob+basszus alapon hömpölyög, bedarálva minden hallgatót aki eléjük téved. Pofon egyszerű, ám ugyanannyira fájó csapást mérnek a fülre, gyötörve ezzel az elmét és a testet egyaránt. Tudatmódosító hatású hanghullámok!!! 
A Lemurian Folk Songs már több formációban és névvel is bontotta a közjót, ám ez a legfrissebb és talán eddig legösszeszedettebb dolog amit produkáltak. Új anyaguk pont most jött ki, elvileg nálunk mutatják be a lemezt. Minden füstfüggőnek melegen ajánlva. 
Az Űrhajó legénysége nem először száll le a Gólyában, és ismerve a tagokat és muzsikájukat, egyáltalán nem kell félnünk: az elszállás garantált, légüres teret árasztanak magukból, ami beszippant mindent ami egy kicsit is fogékony a sűrű massza állagú hangzuhatagra. 
A buli tehát garantált, hozzatok magatokkal füldugót, vagy inkább felejtsétek otthon és engedjétek magatokat bedarálni.

Lehet csekkolni: 
https://lemurianfolksongs.bandcamp.com/album/maro

https://www.facebook.com/Űrhajó-1475729699305854/

Ingyenes belépés

Címkék: 
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek