Békítő Körök Konferencia

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Resztoratív Körök Európáról projekt utolsó fázisában kétnapos nemzetközi konferenciát tartunk Budapesten, melyen egyrészt az öt résztvevő ország (Dánia, Görögország, Németország, Olaszországország és Magyarország) facilitátorai számolnak be az egy éves folyamat eredményeiről, tanulságairól, másrészt resztoratív köröket tartanak a legégetőbb kérdésekről, melyek Európa és az egyes országok viszonyában felmerülnek. Így a résztvevők nem csak a resztoratív (békítő) körök módszert próbálhatják ki, hanem fontos, mindnyájunkat érintő problémákról folytathatnak társadalmi párbeszédet ezúttal nemzetközi szinten.
A párhuzamosan zajló körök között lesz, amelyik magyarul vagy angolul zajlik, és lesz olyan, amelyik angolul, de tolmácsolással.
A második napon arra is van lehetőség, hogy más kommunikációs, konfliktusmegoldó vagy vita technikákkal foglalkozó szakemberek tartsanak workshopot, és mutassák be módszerüket. 
jelentkezéseket a kortercsoport@gmail.com email címen várunk július 31-ig.
A konferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 
Regisztrálni szintén ezen az email címen lehet.
Várunk minden érdeklődőt!
Részletes program hamarosan!

2017. szeptember 22. péntek, 10.002017. szeptember 23. szombat, 18.30
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek