Irodalmi kávéház /Lant és toll - Pápay Eszter & Kőrösi Gábor

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Lant és toll - Pápay Eszter és Kőrösi Gábor zenés irodalmi estje

A két éve együttműködő alkotó – és előadópáros kávéházak, klubok, könyvtárak meghitt légkörében indította útra egyedi hangulatú műsorát. A muzsikát valamint a költészetet ünneplő, lélekmelengető összeállítások elsősorban Pápay Eszter írásaira és Kőrösi Gábor saját szerzeményeire épülnek, valamint az adott téma tükrében olykor a magyar irodalom klasszikusainak és kortárs alkotóinak verseivel is kiegészülnek. A Lant és Toll programsorozat aktuális darabjának mottója : „Ősz húrja zsong". Ezúttal azonban azzal a nem titkolt céllal, hogy ez a zsongás ne csupán a verlaine-i monoton bút idézze, hanem az ősz színeinek sokféle varázslatát is: a pompás színeket, a meghitt estéket és a soha fel nem adott reményt...

A részvétel ingyenes, de szükséges hozzá előzetes regisztráció a kávézó telefonszámán (hétköznap, 9-20 óráig): 06 /30 434-0665 vagy az info@nemadomfelkavezo.hu email címen lehet.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek