Banyek Live w/ Cartmesy aka Baráth Bálint - koncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Hargitai András (Banyek) 2 kisebb klubkoncerttel jelentkezik fél év szünet után 2 este, 2 külön helyen, 2 kiváló zenész társaságában. Ezt az eseményt élőben közvetíti az RTS.FM.

A második vasárnap esti koncerten az Aurórában inkább időn kívüli hangképekkel találkozhatunk. Eső és zivatarhangok, búgó és harmonikus hullámok érkeznek Banyektól, Baráth Bálint pedig többek között akkordokat, textúrákat és moduláris rádióhallgatást hoz nekünk kimeríthetetlen hangszerállományából. A két zenész nem először találkozik: korábban végigdolgoztak már 6 órát, amikor egy sci-fi regény audio aláfestését komponálták élőben. Most azonban 1-1 személyes előadással készülnek az estére. 

(Az első koncertek szombaton lesznek a Kék Ló Budapest pincéjében. Event: Banyek w/ Nemerov Live)

Címkék: 
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek