Bolsoj Balett 2017/2018 - Dmitrij Sosztakovics: Makrancos Kata - vetítés

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Helyszín: Díszterem
 

Baptista próbálja férjhez adni nehéz természetű lányát, de ő állítja, hogy nincs olyan férfi, aki számára megfelelő lenne. Azonban megismerkedik a hasonlóképpen lobbanékony Petruchióval, s kettőjük közt már váratlan találkozásukkor is izzik a levegő. 
Az elismert koreográfus, Jean-Christophe Maillot a Bolsoj társulatára szabta Shakespeare vígjátékát, s így egy szellemes, pörgős, igazán izzó balettet állított színpadra. A főszereplők a csatározások és a kihívások után végül egymáséi lesznek ebben fergeteges előadásban, ami csak a Bolsojban látható.

A 2016. január 24-i eladás felvétele.

Szereplők: 
Kata - Jekatyerina Kriszanova
Petruchio - Vladiszlav Lantratov
Bianca - Olga Szmirnova
Lucentio - Szemjon Csudin
házvezetőnő - Anna Tyihomirova
Hortensio - Igor Cvirko
Gremio - Vjacseszlav Lopatin
Baptista - Artemij Beljakov
 

Jegyinformációk

Jegyek kaphatók az Uránia jegypénztárában, online felületén, valamint az Interticket és a Jegymester hálózatában.

Belépőjegy: 3600 Ft
Továbbra is van lehetőség 3200 Ft-ért kedvezményes jegy vásárlására azoknak, akik az évad legalább három különböző előadására váltanak jegyet egyszerre.  

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az előadás kezdete után helyfoglalásra csak az emeleti oldalkarzaton van lehetőség. A késve érkezők a szünetben foglalhatják el helyüket.
Megértésüket köszönjük!
Az Uránia Nemzeti Filmszínház Igazgatósága

Címkék: 
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek