Nunki Bay Starship & titokzatostelepesek a Gólyában! - koncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

ingyenes, becsületkasszás]

A kifinomult könnyűzene imádóinak kedvezünk most nagyon. 

Feelgood soul-hop Budapestről. 
A Nunki Bay Starship legénysége 2016 őszén nyerte el mostani formáját, majd egy 9 hónapos, intenzív próbafolyamat során összejött egy lemeznyi saját dal, melyet 2017 május 20-án mutattunk be a nagyközönségnek egy próbatermi koncert keretein belül. Az ott készült 
felvételekből a Keret blogon debütáltunk június elején Icarus című dalunkkal, és egyből meghívást kaptunk a 2017-es UbikFarmra és a Művészetek Völgyébe az Elevenkert taliándörögdi színpadára. Egészen pontosan ez lesz a hatodik koncertünk valaha. 

Tóth Dorothy - ének, hegedű
Várnai Szilvia - billentyű, vokál
Pesti Mátyás - basszusgitár 
Huszár Ákos - dob, vokál

titokzatostelepesek - műfajukat tekintve instrumental, hiphop, snake jazz, experimental

Szentendrei srácok, akik most tavasszal alakultak véletlenül. Jó volt együtt játszani, ezért már nem válnak szét. Nagy terveik vannak, világmegváltás, vallásalapítás! Két basszgitárral játszanak, mert a Zsolti lusta megtanulni gitározni. Imádják a neo soult, a hiphopot és az epikus pszichedelik rockot! Valami hasonlót is zenélnek, csak üszkösebben. (Az utánozhatatlan Lois Viktor Jr pedig bandatag lett! Hurrá!)

Tagok:
Barnás Máté - Basszusgitár
Lois Viktor Jr - szkreccs, sample
Méhes Márton - Dob
Szűcs Marcell - Billentyű
Vaszkó Zsolt - Basszusgitár

Címkék: 
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek