ULE támogatói buli!

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

GYERTEK VELÜNK BULIZNI! 

A SNOBS és a DUCKSHELL zenekarok támogatói bulin zenélnek nekünk! A program további részét még frissítjük.

Az eseményen támogatói italjeggyel, tombolával, és a belépővel is az UTCÁRÓL LAKÁSBA EGYESÜLET jövő éves munkáját támogatjátok! 

És, hogy mi a munkánk? Az Utcáról Lakásba Egyesülettel otthonokat teremtünk korábban hajléktalan embereknek! Bérlakásokhoz juthatnak az Egyesület támogatásával, amiket kedvezményes lakbérért használhatnak. Mivel a központi hajléktalanellátásban nincsen semmilyen, tartós lakásmegoldáshoz vezető szolgáltatás, a munkánk hiánypótló, húsbavágó, és minta értékű, azonban normatíva nem jár hozzá. 

www.utcarollakasba.hu/rolunk

Ha támogatnátok, előre is utalhattok bankkártyás fizetéssel: https://www.generosity.com/emergencies-fundraising/give-homeless-people-...

PROGRAM: 
kiállítás
buli
tombola
és pörgés hajnalig! 

Minden fitying amit költesz buliban a jövő évi melónkat segíti!

GYERTEK EL!

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek