Vecsei H Miklós / Kötetpremier és dedikálás

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A nagysikerű Kávéházi beszélgetés után ismét vendégünk lesz Vecsei H Miklós, azaz Hasi. A Pesti Színház után nálunk is bemutatja új kötetét, illetve lehetőség lesz itt dedikálásra és könyvásárlásra is.

Az eseményre kötelező regisztrálni a kávézó telefonszámán munkanapon, 10.00-20.00 óra között a 06 / 30 434 - 06 65 számon.

LEÍRÁS (Hasi): 

Soliloquor [ejtsd: szolilokvor], színházi szakszó, jelentése: 
a lélek magányos beszélgetése Istennel.

~

Kedves Barátaim,

Szeretettel várlak titeket második kötetem megjelenése alkalmából a Nem Adom Fel Kávézó és Étteremben.

A kötet ára 2500 forint. a bevétel teljes összegét a Sztalker Csoport márciustól induló olvasásnépszerűsítési projektjére fordítjuk, amelynek részleteit a kötetpremieren ismerhetitek meg. 

találkozunk.  

#soliloquor #vecseihmiklos #fortepan #sztalkercsoport #pestiszínház

„A világ egy élő tájkép Vecsei H. Miklós verseiben, temérdek lélegző mozdulat, retinába égetett látvány. De történjék bármi, itt minden rólunk szól, ez az izmos költészet a vágyakozó emberről beszél, pontos, kimért és fukar nyelven, mégis árulkodva, mint egy gyerek. A Soliloquor versei nem monológok, értő dialógus ez, és az ifjú költő úgy néz, hogy érdemes követni a tekintetét. Egy tanú, aki nem csak tanúja annak, hogy él.” - Grecsó Krisztián

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek