Living Blues Project 10 · Egyszeri reunion koncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A BLUESVAN.HU bemutatja:

2018 januárjában van a 10. évfordulója a LIVING BLUES PROJECT zenekar megalakulásának, és ugyan az együttes 2014 nyarán feloszlott, de a két alapító tag – Draskóczy Csaba és Kőmíves „Stone” András – úgy döntött, hogy egyszeri alkalomra összeállnak erre a kerek évfordulóra. Sok régi zenekari tag és vendégművész is fellép ezen a jubileumi estén!

Közreműködik: HEISER ÁDÁM (ének), RADOVICS LÁSZLÓ „KYRU” (ének), DRASKÓCZY CSABA (gitár), KŐMÍVES „STONE” ANDRÁS (gitár), HRECSKA BÁLINT (basszusgitár), SZABÓ TAMÁS (billentyűs hangszerek) és NÉMETH-SZABÓ TAMÁS (dob)

Vendégek: TÓTH JÁNOS RUDOLF (ének–gitár), DOBOZY DÓRA (ének), ÓNODI PÉTER (ének, a legelső felállás énekese)

EN // Real joyful music! The main goal of the LIVING BLUES PROJECT, founded in 2008, is to pay tribute to the most prominent and particular representers of the blues genre. The band celebrates its 10. birthday on this special occasion.

Belépő/Price: 1000 HUF (Early Bird, kizárólag a tixán)* | 1300 HUF (elővételben) | 1600 HUF (teljes ár)

Jegyek DECEMBER 11-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/LBP10_20180119_muzikum

Időpont, helyszín:

2018. 01.19. (péntek), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu www.facebook.com/livingbluesproject |http://bluesvan.hu/

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?