Post-punk@Auróra // Totenwald(Berlin) Padkarosda, Junji Ito - koncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Húsvét hétvégén, március 31-én az Aurórába érkezik Berlin gőzölgő csatornafedeleinek szomszédságából a TOTENWALD.
A szíjakkal és halàszhàlókkal bekötözött zenekar egyáltalán nem merül ki a külsőségekben, mert hanyag eleganciájukkal faszán odavernek a színpadon és lazán költöztetik àt a '80-as deathrock hangulatát, a zakatoló, modern nagyvàrosok cefreszagú pincéibe. 
A zenéről eszünkbe juthatnak a '77-es punk átértelmezései, a korai anarchopunk kisérletező témái, amit szaxofonnal kiegészített gótikus, de flegma ének kísér és ment meg a dark klisék áthallásaitól. 
thisistotenwald.bandcamp.com/

Játszik a PADKAROSDA, akik már annyira eltévedtek a sajàt víziòik kórus effektekkel kimaxolt útvesztőiben, hogy valószínűleg örökre 
képtelenek lesznek a beilleszkedésre és tovább írják a nyomasztó történeteket, a párhuzamos, letargikus valóság-képükről.
padkarosda.bandcamp.com/

Az estét a JUNJI ITO nyitja. A múlt év közepén feltűnt zenekar egyre magabiztosabban adja elő a shoegaze és post-punk témákra épülő 
fülbemászó dallamait, ami magyarországon DIY köntösben újként ható kezdeményezés, mivel eddig hasonló zenet csak virág mintás old 
spice reklámfiúk játszottak, totál hiteltelenül.
junjiito.bandcamp.com

Hozzájárulás: 1000 forint. 
A rendezvényt és az Aurórát ezen kívül leginkább a fogyasztásotokkal tudjátok támogatni, úgyhogy a kérés, hogy ne hozzatok be piát.
Plakát és további infók később.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek