Jack Cannon Gitárklinika feat. Nagy Ádám & Petendi Tamás - koncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A gitárszóló hatása az emberi pszichére – ismeretterjesztő akadémia a Muzikumban. Vendégek: DR. NAGY ÁDÁM (Roy és Ádám Szanatórium), DR. PETENDI TAMÁS (Message to Hendrix Klinika), valamint DR. BIRÓ ÁDÁM (Jack Cannon Kórház) nemzetközi szinten is gyakran publikáló vezető főorvosok. 

Az asszisztenciát ezen az estén a JACK CANNON zenekar szolgáltatja. Várunk minden gyógyulni és visszaesni vágyó érdeklődőt! 

EN // The impact of the guitar solo on human psyche! Educational academy at MUZIKUM with the assistance of Jack Cannon Band and with the guest doctors Adam Nagy and Tamas Petendi.

Belépő/Price: 1000 HUF (Early Bird, kizárólag a tixán)* | 1300 HUF (elővételben) | 1600 HUF (teljes ár)

Jegyek MÁRCIUS 5-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Jack-Cannon_20180426_muzikum

Időpont, helyszín:

2018. 04.26. (csütörtök), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu www.jackcannon.hu

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek