Boldog párkapcsolat - Workshop

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Boldog párkapcsolat - az alapok

Wikipédia szerint a boldogságnak lehetnek tudományos, vallási és gazdasági meghatározásai

„ A boldogság pozitív érzelmekkel jellemezhető mentális állapot, amely a megelégedettségtől az egészen intenzív örömérzésig terjedhet.[1] A boldogságnak, mint a legtöbb alapvető emberi érzelemnek, számos biológiai, pszichológiai, vallási és filozófiai magyarázata, megközelítése létezik, amelyek megkísérlik definiálni magát a boldogságot, illetve iránymutatást adni arra, hogy érhetjük el vagy honnan ered.”

Olvass tovább, hogy mit gondolok erről itt.

Boldog párkapcsolat - workshop nemcsak pároknak - MÁJUS 18. Budapest, VII. Erzsébet krt. 15.
A boldogság, a szerelem bennünk van! Ahhoz, hogy valóban boldog légy, önmagad kell szeretned és elfogadnod kritika nélkül. Ezen a csodálatos fejlődésen át tarthat velünk a párunk! 
Előregisztráció szükséges a részvételhez a kapcsolat@drszaboagnes.hu e-mail címen.

Május 18-19.  Budapest, VII. Erzsébet krt. 15. 
A partnerkapcsolati tanfolyamon felismerheted azokat a generációs viselkedési mintákat, amik nem a tiédek és a nő-férfi kapcsolati fejlődésetek gátjai. Egyben ráébredhetsz önmagad valódi, egészséges igényeire, amik boldoggá tesznek. Nagyon emberi, nagyon gyakorlatias és hatalmas terhektől szabadít meg! Itt az ideje, hogy kitakarítsd azokat a hiedelmeket, amik önkorlátozóak, függőségben, szenvedésben, szegénységben, megfelelési kényszerben, túlélő üzemmódban tartanak a kölcsönösség, az életöröm, a szabadság helyett. A Fejlődj a kapcsolataidban I-II. első része a Te és a partnered, a második Te és Isten. Valójában egy tökéletes rendszert, Egy-séget alkotnak. 

A tanfolyam elvégzéséhez szükséges a Thetahealing Alap és Haladó tanfolyami végzettség, és legkésőbb fél éven belül az Áss mélyebbre tanfolyam elvégzése is kötelező. Érdeklődj, jelentkezz a kapcsolat@drszaboagnes.hu e-mail címen.
https://www.pszichoterapia-budapest.hu/programok

HVAR Sziget, Vbroska - Horvátország - Június 9-16

Az öröm, a bőség, a szeretet velünk született és jogunk van hozzá. Valójában erre vagyunk eredetileg hangolva. Azonban a benned élő párkapcsolat energiamintája öröklött és tanult információkon alapul, nem feltétlenül csak a sajátod, és az is lehet, hogy már élhetetlennek találod. Áthangolhat téged egy másik valóságba, ami különbözik a sajátodétól! Mit szólnál, ha egész egyszerűen újrahangolnád magad és a kapcsolatodat? Az eredeti örömre? Egy új összjátékra újra összehangoltan? Ez a tábor azért szerveződik, hogy mindebben a segítségetekre lehessen! Gyertek el és lássatok hozzá! Egyedül állóként is várlak szeretettel, hiszen a benned létrejövő változások teremthetik meg az új örömkapcsolatod lehetőségét!
A tábor részvételi díja, mely a táborra történő jelentkezéskor előre fizetendő: 45 000 Ft/fő
Szállásdíj: 35.000 Ft/fő, mely a helyszínen fizetendő.

A tábor önellátó. Sok hangulatos étterem és boltocska teszi lehetővé Vbroska városában és a környező településeken az étkezés megoldását.
A programok mellett bőven jut idő pihenni, kirándulni (szervezünk közös kirándulásokat is). Ilyenkor minden virágzik, csodálatosan szép, zöld és illatos! A tenger is melegszik, az idő már ragyogó és nyárias.
A tábort vezeti: 
Szabó Ágnes Kata

2018. május 18. péntek, 14.30
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek