Gólya -meddig vagyunk a Bókayban? Hogy áll a költözés? -válaszok

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Azért indítjuk el ezt az eseményt, hogy ezen keresztül tudósítsunk a költözés állásáról, és a Bókay utcai Gólya utolsó napjairól.

Jelöljetek vissza rá, hogy értesítést kapjatok, amikor jön infó! Folyamatosan fogunk posztolni.

Sokan kérdezitek tőlünk, hogy "bezárt már a Gólya?" vagy "Hol vagytok most?" A válasz: szeptember 30-ig tart a bérleti szerződésünk, addig egész biztosan a Bókay János u. 34. alatt találtok meg minket - várunk titeket szeretettel! Nincs már sok idő, hogy ebben az épületben legyetek, amit 140 éves gazdag múltja után le fognak bontani. A mi történetünk, 5 évünk elenyészőnek tűnik ehhez az időhöz képest, de számunkra ez rengeteg történés, találkozás, napok, hetek, évek az életünkből, ami ehhez a házhoz kötődik.

Hogy áll a költözés?

A jelentés:

Lezárult a 60 napos forrásgyűjtő kampányunk.

Az adományokból (a Gólyában lévő perselyt és az adjukössze.hu-t összeadva) 3.855.540 forint jött össze.

Eközben baráti hitel-felajánlásokból 12 millió forint gyűlt össze, ebbe a kategóriába tartozik a szövetkezeti tagok befektetése is (amelyet a szövetkezet idővel visszafizet nekik). 

Vagyis mindösszesen sikerült összetenni a kitűzött 15 millió forint!

Nagyon hálásak vagyunk, hogy ennyien beszálltatok a költözésbe, és hogy láttok értelmet, lehetőséget ebben a projektben! Nagyon örülnénk és megkönnyebbültek lennénk, ha azt tudnánk mondani, hogy ezzel azonnal bele is vághatunk az építkezésbe. Azonban a "maradék" 135 millióért folytatott tárgyalásaink még nem értek a végére. A bank mellett bejött lehetőségként több magánhitelező is, akik nagyobb összeget tudnak megmozgatni - ez jó, és ha ezt ki lehet egészíteni még magánhitellel, akkor lehet, hogy a bankra nem is lesz szükség! A bankkal is halad a tárgyalás, de sajnos nagyon lassan, pedig minden porcikánkkal azon vagyunk, hogy elkezdjük a felújítást az Orczy úton.

Továbbra is lehet támogatni a Gólya fennmaradását (és kibővülését), az adományok azért nagyon értékesek, mert enyhítik a hiteltörlesztés terhét - vagyis abban segítenek, hogy a következő években kevesebb hitelt kelljen törlesztenünk, és jobban tudjunk a küldetésünkre koncentrálni a pénzkitermelés helyett. (golyapresszo.hu/golya/misszio). Támogatni a Gólyában lévő perselybe dobott pénzzel vagy az egyesületi bankszámlára utalással lehet (Szövetkezetiséget Támogató Egyesület [MagNet Bank]: 16200223-10084265)

A baráti hitelek is nagyon hasznosak, sőt, most minden sarokban ezeket vadásszuk! Egy év türelmi idővel, és legalább öt éves lejárattal tudunk hitelt vállalni, kis vagy összeget, és minél hosszabb időre vesszük fel, annál magasabb kamattal. Keress minket! koltozikagolya@gmail.com

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?